Boligbyggelagenes Medlemsfordeler logo

FAQ

 

Hvordan aktiverer jeg medlemskortet mitt?

Du aktiverer medlemskortet ved å logge inn på Min side med BBLiD og godta medlemsbetingelsene.


Hva er forskjellen på bonus og rabatt?

Rabatt er prisavslag du får når du betaler for en vare. Bonus er en prosentandel av kjøpesummen som overføres til din bonuskonto når du betaler for et kjøp med bankkort.


Hvordan opptjener jeg bonus?

Når du handler hos samarbeidspartnere som gir bonus, betal med registrert bankkort i betalingsterminalen. Du kan opptjene bonus så snart du har registrert betalingskortet ditt på Min Side.


Hvordan oppretter jeg en bonuskonto?

Du oppretter en bonuskonto ved å logge inn på Min side med BBLiD og godta medlemsbetingelsene.


Kan jeg få bonus når jeg betaler med kredittkort?

Ja, det kan du. Husk å registrere betalingskortet på Min side.


Får jeg bonus når jeg handler på nett?

Det er kun noen få leverandører som gir deg bonus når du handler på nettet. Bonus oppnås ved handel i fysisk butikk, med betaling med et registrert betalingskort. Det blir ikke beregnet bonus på kjøp i våre samarbeidspartneres nettbutikk med mindre dette er tydelig kommunisert i medlemsfordelen.

Du får bonus når du kjøper Forsikring for medlemmer på nett, og når du betaler med Kredittkort for medlemmer i et utvalg nettbutikker. Les mer om hvilke her.

Noen av våre samarbeidspartnere tilbyr mulighet for å handle på nett og betale og hente varen i butikk. Så lenge betalingen blir utført i butikk får du bonus på kjøpet.


Jeg har glemt medlemskortet. Kan jeg fortsatt få rabatt og bonus?

Ja, om ditt boligbyggelag har medlemsapp kan du få rabatt ved å laste ned appen, logge inn på Min side og vise frem ditt digitale medlemskort. Har ditt boligbyggelag ikke app, må du ha med ditt fysiske medlemskort for å få rabatt.

Du kan få bonus gjennom å betale med registrert betalingskort i butikker der du har medlemsfordeler. Har du ikke registrert betalingskortet når du handler kan du registrere det innen midnatt samme dag som du handler så vil du opptjene bonus på kjøpet.


Hvor kan jeg se hvor mye bonus jeg har?

Du kan se din bonussaldo og bonushistorikk ved logge inn på Min side på fordelerformedlemmer.no eller i medlemsappen til ditt boligbyggelag.


Hvordan får jeg utbetalt bonusen min?

Du kan enkelt utbetale bonusen din ved å logge inn på Min side på fordelerformedlemmer.no eller i medlemsappen til ditt boligbyggelag, og trykke på knappen «Utbetal bonus». Bonusen blir da overført til din bankkonto.


Hva er BBLiD?

BBLiD er din nye personlige innlogging hos boligbyggelaget. Med den kan du bruke samme innlogging på fordelerformedlemmer.no, i boligbyggelaget sin medlemsapp, til portalene dersom du sitter i styret og oversikt over boliger på forkjøpsrett.


Jeg har ingen e-postadresse. Hva gjør jeg?

Du kan logge inn med BBLiD ved å benytte telefonnummeret ditt, men du må ha en e-postadresse for å aktivere medlemskortet ditt. Har du ikke en e-postadresse fra før, er det enkelt og gratis å opprette en på nettet. Det finnes flere alternativer, som f.eks. Googles e-posttjeneste Gmail.


Har du andre spørsmål kan du kontakte ditt boligbyggelag. Oversikt over alle boligbyggelagene finner du på forsiden.